Συχνές Ερωτήσεις

Έχω επίλογες στο χρόνο ενοικίασης;

Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι να νοικιάσετε ένα σκάφος για μια ολόκληρη μέρα, από τις 09.00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα που δύει ο ήλιος.

Πρέπει να έχω άδεια ταχύπλοου;

Για να νοικιάσετε ένα μηχανοκίνητο σκάφος τριάντα ίππων δεν χρειάζεστε άδεια ταχύπλοου σκάφους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενοικίαση φουσκωτού σκάφους ή jet ski είναι η κατοχή άδειας ταχύπλοου σκάφους. Διαφορετικά μπορείτε να μεταφερθείτε σε όλες τις παραλίες του νησιού με έναν από τους έμπειρους οδηγούς μας.

Είμαι ασφαλής στο σκάφος;

Τα σκάφη μας φέρουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας (σωσίβια φαρμακείο και πυροσβεστήρας). Πριν το ταξίδι σας θα παρακολουθήσετε ένα μίνι σεμινάριο διάρκειας περίπου 15 λεπτών από το προσωπικό μας, για να ενημερωθείτε πλήρως για την ασφάλειά σας. Αυτό το σεμινάριο περιλαμβάνει οδηγίες για το ταξίδι, το χειρισμό του σκάφους και εξηγήση του ναυτικού χάρτη

Τα καύσιμα περιλαμβάνονται στην τιμή;

Τα έξοδα καυσίμων δεν περιλαμβάνονται στην τιμή και εξαρτώνται από τα μίλια που καλύπτονται.

Υπάρχουν όρια στο πού μπορώ να πάω με το σκάφος

Τα σκάφη που δεν απαιτούν άδεια έχουν ορισμένα όρια για το πού μπορείτε να πάτε, καθώς μπορούν να ταξιδέψουν μόνο συγκεκριμένα μίλια. Επομένως, εάν θέλετε να ταξιδέψετε και εκτός Ορίων χάρτη  μπορείτε να το κάνετε νοικιάζοντας ένα από τα μεγαλύτερα σκάφη μας. Μπορείτε να επιλέξετε να μεταφερθείτε από επαγγελματία κυβερνήτη εάν δεν έχετε άδεια σκάφους. 

Είναι τα σκάφη εξοπλισμένα με τέντες και σωσίβια για παιδιά; 

Όσον αφορά την αντηλιακή προστασία, όλα τα σκάφη μας είναι εξοπλισμένα με ειδική αντηλιακή τέντα. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον ήλιο! Επιπλέον, όλα τα σκάφη είναι εξοπλισμένα με σωσίβια και υπάρχουν ειδικά σωσίβια για παιδιά.

Πότε πρέπει να κάνω την κράτηση;

Το βέλτιστο θα ήταν να κάνετε μια κράτηση για το σκάφος που επιθυμείτε όσο το δυνατόν νωρίτερα από την ημερομηνία που θέλετε να το ενοικιάσετε, γιατί – ειδικά κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου – η διαθεσιμότητα είναι αυστηρά περιορισμένη και οι κρατήσεις γίνονται με σειρά προτεραιότητας.